Youtube ve Google'daki Reklamlar Nasıl Engellenir ?

Google ve Youtube

Selamlar bugün ki yazımda sizlere YouTube ve Google üzerindeki video izlerken veya herhangi bir sitede gezinirken karşımıza sıkça çıkan reklamlardan tamamen nasıl kurtulacağımızdan bahsedeceğim anlatacağım yöntem bilinen bir yöntem ama aranızda bilmeyenler için çok faydalı olacağına eminim.

Sizlere 2 aşama üzerinden anlatacağım ilk olarak bilgisayarınız üzerinden nasıl uygulayacağınızı anlatacağım daha sonra ise Android veya İos üzerinden nasıl kullanacağınızı göstereceğim.


İlk olarak tarayıcımızı açalım ve Google uzantılar sitesini açalım. Daha sonra ise işaretlediğim kısıma Adblock Plus yazalım.



Adblock Plus


Aramamızda ise karşımıza aşağıdaki gibi bir sayfa çıkıyor. Yuvarlak içine aldığım Chrome'a ekle yazısına tıklıyoruz ve artık Reklam engelleyici uzantımız çalışır duruma geliyor.


Adblock Plus
Bilgisayarımız için yapacağımız işlemler bu kadardı şimdi ise Android veya İos için nasıl yapacağımıza geçelim.

Android için Google Play Store'u açalım ve daha sonra arama bölümüne Adblock yazalım ve aşağıdaki resimdeki uygulamamızı indirelim.



Google Play Store

Uygulamamızı indirdikten sonra uygulamamızı açalım ve daha sonra aşağıdaki gibi tüm özellikleri edinebilmek için 3 adet reklam videosu izliyoruz ve uygulamamız artık çalışır duruma geliyor.



Memu


Bu işlemlerin aynısını İos işletim sistemi olan telefonlar içinde uygularsanız uygulamamız çalışacaktır.


Eğer yapamadığınız bir bölüm var ise yorum bölümünde belirtirseniz yardımcı olmaya çalışacağım.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Genel bilgi blogu

Bloggerlar İçin Mobil Ve Seo Uyumlu Ücretsiz 5 Tema

Yazdığınız Makalenin Özgünlüğünü Test Edin !