Karantina Günlerinde İzlenebilecek Diziler

Karantina Günlerinde İzlenebilecek Diziler
Biliyorsunuz ki şu günlerde canımızı sıkan ve bizleri zorunlu olarak eve tıkan Corona virüsü var. Tabii ki evde kalmamız çok önemli hele ki şu günlerde, bugünleride atlatacağımıza eminim.

Her neyse bugün sizlere birbirinden kaliteli diziler tavsiye edeceğim hepside izleyip çok sevdiğim diziler ha olur da benim zevkimden şüpheniz olursa diye İmdb puanlarınıda ekliyorum 😄 Diziler'in hepsine Netflix üzerinden ulaşabilirsiniz. 


1 - The End Of The F***ing World İmdb: 8,6


The End Of The F***ing World



James, psikopat olduğuna inanan 17 yaşında Hayvanları bir hobi olarak öldürür, ancak uygulamadan sıkılır. Bir insanı öldürmeyi denemek istediğine karar verir. Alyssa'ya yerleşir; kendi sorunları olan, ağız gibi, asi 17 yaşındaki bir sınıf arkadaşı. Çalkantılı ev hayatından uzak bir macera umuduyla birlikte kaçmayı teklif ediyor ve James onu öldürmek için bir fırsat bulma niyeti ile hemfikir. İngiltere genelinde bir yolculuğa çıkarlar ve bir dizi aksilikten sonra bir ilişki geliştirmeye başlarlar.

2 - You İmdb: 7,8

You


İlk sezon, New York'ta bir kitapçı müdürü olan Joe Goldberg'in hikayesini takip ediyor, bu da hevesli bir yazar olan Guinevere Beck ile tanıştığında onunla delicesine aşık oluyor. Varlığını izlemek ve romantizmindeki engelleri kaldırmak için toksik takıntısını sosyal medya ve diğer teknolojileri kullanarak besler.
İkinci sezonda Joe Goldberg, geçmişinden kaçmak için New York'tan Los Angeles'a taşınır ve yeni bir kimlikle başlar. Hevesli şef Love Quinn ile tanıştığında, Joe eski saplantı ve şiddet kalıplarına girmeye başlar. Joe, Melekler Şehri'nde yeni bir aşk yaratmaya çalışırken, geçmiş romantik çabalarının kaderini önlemek için Sevgi ile ilişkisini her ne pahasına olursa olsun başarılı kılmaya çalışır.

3 - La Casa de Papel İmdb: 8,5


La Casa de Papel
Profesör adıyla gizemli bir adam, meydana gelebilecek en büyük soygunu planlıyor. Planı uygulamak için, kaybedecek hiçbir şeyleri olmayan yetenekli sekiz kişilik bir çeteyi işe alır. Hedefleri, İspanya Kraliyet Darphanesine girebilir ve 2,4 milyar avro basabilmek. Bunu yapabilmek için, altı günlük bir zamana ihtiyaç var, bu süre zarfında 67 rehineyle ve polislerle uğraşmak zorunda kalırlar..

4 - Peaky Blinders İmdb: 8,8


Peaky Blinders
Birmingham Shelby ve kardeşleri İngiliz Ordusunda görev yaptıktan sonra Birmingham'a geri döndüler. Tommy Shelby'nin lider olduğu çete, İngilterenin Birmingham şehrini kontrol ediyor, ancak Tommy'nin emelleri Birmingham'ın ötesine geçtikçe, yarattığında imparatorluğu üzerine inşa etmeyi ve yoluna çıkan herkesi durdurmayı planlıyor.

5 - İ Am Not Okay With This İmdb: 7,6


İ Am Not Okay With This





















Gizemli Güçlerini keşfeden Sydney bunlarla ne yapacağını bilmez ve kontrol altına almakta zorlanmaz ve onu takip eden biri olduğunu anlar en sonunda onu takip eden gizemli adamla karşılaşır.

6 - Ragnarok İmdb: 7,5


Ragnarok



Edda kasabasında, iklim değişikliğinde oluşur. Buz kütleleri hiç kimsenin beklemediği bir hızda erimeye başlar. İnsanlar uzun süren kuraklıktan geçer. Kışlar çok sıcak. Giderek daha sık, insanlar aşırı soğuk patlamaları yaşarlar. Dünyanın sonuna doğru ilerlediğimizi iddia edilir. Birisi zamana müdahale etmedikçe.

7 - Dark İmdb: 8,7
Dark

Çocuklar Alman kasabası Winden'den kaybolmaya başlarlar orada yaşayan dört ailenin kırık ilişkileri,çifte hayatlarını ve karanlık geçmişini çalıştırmaya ve dört kuşaktan oluşan bir gizemi ortaya çıkarmaya başlarlar. Dizide babasının intiharıyla başa çıkmak için mücadele eden bir ergen olan Jonas Kahnwald; erkek kardeşi 33 yıl önce kaybolan polis memuru Ulrich Nielsen; ve polis şefi Charlotte Doppler. Hikaye 2019'da başlıyor, ancak şovun çekirdek ailelerinin belirli karakterleri, yerel nükleer santralin içerir mağara gerek bir 1986 / 1953'te zaman yolculuğu yoluyla hikaye satırlarının içerecek şekilde yayılıyor. etkili Tiedemann ailesinin yönetimi altında. 

Sizinde önerebileceğiniz dizi veya film varsa yorum bölümünde belirtirseniz çok sevinirim.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bloggerlar İçin Mobil Ve Seo Uyumlu Ücretsiz 5 Tema

Genel bilgi blogu

Ücretsiz Seo Ve Mobil Uyumlu 10 Blogger Teması