Yazdığınız Makalenin Özgünlüğünü Test Edin !

Yazdığınız Makalenin Özgünlüğünü Test Edin !




Günümüz internet dünyasında çok fazla web site ve bir o kadar çokta makale bulunuyor. Bu makaleler arasında bizim makalemizin yani yazdığımız yazının öne çıkabilmesi için kendimize özgü olması lazım. Ben kendi düşüncelerimle yazıyorum kimseden almıyorum falan diyebilirsiniz çünkü bende öyle diyordum ama öyle değilmiş çünkü sizin düşünerek yazdığınız yazılar önceden başkaları tarafından yazılmış olabiliyor. Böylece önceden yazan kişi tarafından almışsınız gibi algılanıyor yani en azından google öyle algılıyor. 

Peki ne yapacağız derseniz sizlere bugün makalelerinizin özgünlüğünüzü test edebileceğiniz 5 adet web site ile yardımcı olacağım. Bu sitelerde yazdığınız makalelerinizi ekleyip sizlere yüzde kaç özgün olduğunu söylüyor hatta bazıları size yazınız içinde yazdığınız yazılarınız kaynaklarını öğrenmenizi veya noktalama işaretlerini düzeltmenize yardımcı oluyor. O zaman başlayalım ;

1 - Prepostseo

Prepostseo

Başlıktaki isimlere tıklayarak siteleri ziyaret edebilirsiniz. Yazınızı ''Insert text here'' bölümüne ekledikten sonra ''İntihal Kontrol'' bölümüne bastıktan sonra sizlere yazınızın yüzde kaç özgün olduğunu söyleyecektir.

2 - Seo Tool Station

Seo Tool Station


Yazınızı beyaz kısma ekledikten sonra ''İntihal Olup Olmadığını Kontrol Edin'' bölümüne bastıktan sonra sizlere yazınızın yüzde kaç özgün olduğunu söyleyecektir.


The Seo Tools

Yazınızı beyaz kısma ekledikten sonra aşağıdaki doğrulama sayılarını girip ''İntihal Olup Olmadığını Kontrol Edin'' bölümüne bastıktan sonra sizlere yazınızın yüzde kaç özgün olduğunu söyleyecektir.


Plagiarism Dedector

Yazınızı beyaz kısma ekledikten sonra  ''İntihal Kontrol '' bölümüne bastıktan sonra sizlere yazınızın yüzde kaç özgün olduğunu söyleyecektir. Ayrıca ''İntihal Kontrol'' bölümünün yanındaki ''Dil bilgisini kontrol et'' bölümünden yazınızın dil bilgisini kontrol edebilirsiniz.


Dupli Checker


Yazınızı gri kısma ekledikten sonra  ''İntihal Kontrol '' bölümüne bastıktan sonra sizlere yazınızın yüzde kaç özgün olduğunu söyleyecektir.

Eğer aklınıza takılan bir bölüm varsa yorum bölümünden veya iletişim bölümünden bana ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bloggerlar İçin Mobil Ve Seo Uyumlu Ücretsiz 5 Tema

Genel bilgi blogu

Ücretsiz Seo Ve Mobil Uyumlu 10 Blogger Teması