2021 JÖAK Personeli Maaşı

JÖAK taburlarında, timlerinde mutlak nişancılar, bomba imha eksperleri, sıhhiyeci gibi hususi eğitimlere sahip personeller yer alır. Jandarma Genel Komutanlığının en hususi birimlerinden biri olan Jandarma Özel Asayiş Komutanlığı bünyesine katılmak epey zahmetlidir. Adayların zorlu eğitim sürecini bitirmesi gereklidir. Gönüllülük esasıyla müracaatlar sonrasında adaylar eğitime alınır. Bu eğitimlerde dinamik, süratli, yakın ve ırak mesafelerden atış eğitimi, zorlu spor eğitimi ve fiziki metanet testleri bu eğitimlerden bazılarıdır. Ayrıca poligonlardaki performanslarına dahi ehemmiyet verilir. Kurtarma, operasyon, bomba imha, afet müdahale senaryolarına hazırlanılır.

2021 JÖAK Personeli Ne Kadar Maaş Alır?

Konuyla alakalı en çok merak edilen başlıklardan bir tanesi de personellere ödenen maaşlarla alakalıdır. Bu kadar zor girilen, faaliyetleri ve eğitimleri zorlu olan JÖAK timlerindeki personellerin ne kadar aylık alacağı merak edilmektedir. Her sene Ocak ve Temmuz aylarında uygulanan toplu sözleşme zamları kapsamındaki artışların beraberinde enflasyon farkı, operasyon tazminatı, ilave tazminatlar gibi ödenekler de personelerin aylıklarına yansıtılır. Bu kapsamda JÖAK çalışan maaşları 6 bin ile 10 bin TL arasında değişmektedir.

Kaynak: https://www.bileceksin.com/2021/04/joak-personeli-nasil-olunur.html

bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin bileceksin

  

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bloggerlar İçin Mobil Ve Seo Uyumlu Ücretsiz 5 Tema

Genel bilgi blogu

Ücretsiz Seo Ve Mobil Uyumlu 10 Blogger Teması